Utställningsträning med Shahkaela Ward

SRRS/Södra bjuder in er till ringträning/utställningsträning för Rhodesian Ridgeback på Röstånga Gästgivargård med Shahkaela Ward för att träna dig och din hund för kommande utställningar, det kommer att vara vid två tillfällen den 25 augusti och 8 september mellan kl.10:00 till 12:30 och man är välkommen att delta vid bägge tillfällena eller vid enstaka datum, Shahkaela har stort kunnande och lång erfarenhet av många olika raser i och utanför ringen.

Vi kommer att vara ute och träna på gräs men blir det för dåligt väder kan vi gå in och träna i atriumgården, max 10 hundar så att alla som deltar får ut något av träningen och det behövs inga förkunskaper för att deltaga och det är först till kvarn som gäller.

Organisation: Södra
Datum: 2019-08-25
Starttid: 10:00
Sista anmälningsdag: 2019-08-21
Anmälan:

Anmälan skickas via e-post till sodra@srrs.org. Ange vilka datum ni är intresserade av och hundens namn, ålder och ägarens namn samt mobilnr. OBS! Anmälan är giltig och bindande när betalning och mejlanmälan mottagits.

Anmälningsavgift:

200kr per hund och tillfälle.

Betalning: Sätts in på SRRS/Södras Plusgiro: 443 28 34-2
Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Margareta Lantz Mobil: 0707-61 85 10 eller via e-post sodra@srrs.org.

Övrig information:

Max 10 hundar per tillfälle, vatten till hunden, gott hundgodis och det är bra att ha utställningskoppel och ett par bra springskor. I första hand vänder vi oss till Rhodesian Ridgeback ekipage och ges förtur men i mån av plats kan även andra raser vara med.

Adress: Röstånga Gästgivaregård, Marieholmsvägen 2, 26024 Röstånga
Sponsorer:

Helena Färlevik och Röstånga Gästgivargård.

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo